сряда, 10 април 2013 г.

Забавни онлайн игри


За отмора пред компютъра мнозина предпочитат онлайн игрите. Те са забавни, лесни и изключително разнообразни. Бързо можете да започнете, като не се изисква инсталация и настройки. Флаш играта „Спаси Марио 2” с любимия на мнозина Нинтендо герой е именно такава. Избягвайки огнедишащ дракон и управлявайки мотор, трябва да се събират гъбки и звездички за повече точки.

В „Летящата костенурка” пък задачата ви е да изстреляте костенурка максимално надалеч, като след всеки опит се печелят пари за ъпгрейдване на екипировката за летене. Популярните анимационни герои Том и Джери са пренесени на флаш играта „Том и Джери – хеликоптер”. Тук безстрашната малка мишка управлява хеликоптер, с чиято помощ обстрелва котарака. Целта е максимално точно да се стреля по Том.

Ако сте маниаци на Флипера, с онлайн варианта му „Критър Флипър” ще се забавлявате изключително много. Задачата е ясна - топчето не трябва да пада ниско долу през двата бъмпера, а максимално дълго да обикаля по масата и да трупате точки.

„Дартс 301 или 501” е класическа игра за хора с точна ръка. Единственото, което се изисква, е умело и точно хвърляне на стреличките и правилно смятане, за да можете максимално бързо да спечелите играта.

Друг забавен вариант е „Марио плажен волейбол”. Героите Марио и Тод са на почивка и са решили да поиграят на плажен волебол. Тук трябва да използваш уменията си, за да направиш 11 точки преди своя противник.

0 коментара:

Публикуване на коментар