петък, 5 април 2013 г.

Онлайн игри с коли


Онлайн игрите са най-достъпни и предпочитани за забавление пред компютъра. От най-малките до възрастни, те имат милиони фенове. Флаш игрите с коли са един от най-търсените видове. Ако искате да се превъплътите в пилот, лесно може да почувствате тръпката с "Формула 1 пилот 2012". На най-известните писти може да управлявате болида си като истински състезател. Колкото повече точки печелите, толкова по-добра става вашата кола и вие сте по-бърз.


Ако пък искате по-футуристични писти, с повече каскади и препятствия, потърсете играта "Age of Speed 2". Тук, преминавайки през различни трудности и превъртания, победата ви ще е по-вълнуваща и зрелищна. За любителите на екшъна, за които не е достатъчно само да управляват една кола "Офроуд ярост" предоставя една по-различна надпревара. Въоръжени до зъби, карайки мощно бъги, с точна стрелба вие ще сразите всеки противник пред вас. В играта няма писти, вие сте в гората или на полето, дебнейки своя противник.

За по-малките има забавни флаш игри с автомобили и любими анимационни герои, например "СкубиДу – треска за храна". В нея трябва да помогнете на любимия си герой да пренесе с кола стоките до дома си, без да ги разпилее по пътя. В процеса на играта, може да закупувате по-големи камиони за повече стоки. Пренеслият най-много продукти печели.

Една игра в стил Супер Марио, но с откачени маймунки е "Маймунски картинг". На пистата вие събирате бонуси, за да повишавате уменията си, а противниците можете да замеряте с огнени кълба или да им избягате, включвайки турбото.

0 коментара:

Публикуване на коментар