петък, 19 април 2013 г.

Онлайн игри на билярд

Билярдът е подходяща игра и за малки и за големи. Поради простите си правила и увлекателност, тя е любима на много хора. Тези, на които не им ходи постоянно в билярдната зала, могат да се насладят на разнообразните й онлайн варианти.



В "Билярд Маниак 2" бихте могли да играете билярд с осем или девет топки. Тя под формата на турнир, в който трябва да стигнете до края като победител.

В "Билярд Мастър" може да премерите сили срещу компютъра. Тази онлайн игра има осем нива, в които имате упорит съперник. Тя запаметява нивото, до което сте достигнали, подходяща е за занимание няколко дни подред.

Ако пък искате да имате реален съперник срещу вас, флаш играта "Билярд делукс" е за вас. В нея може да се състезавате по двойки. Сами избирате противника си, с който да премерете сили на лилавата маса.

По-забавен вариант на билярда е "Билярд с бомби". В тази онлайн игра топките за заменени от бомбички с брояч. Надпреварвайки се с времето, трябва да вкарате топките по дупките преди времето да изтече и бомбичките да се взривят.

С "Билярд 8 3D" имате по-реалистичен поглед върху играта. Това онлайн забавление е много по-зрелищно и вълнуващо от обикновените флаш варианти.

0 коментара:

Публикуване на коментар